Luftrensere

Woods luftrensere  luftrensere

Luften inden døre er ofte meget værre end udenfor. Dette skyldes dels, at luftforureningen udefra kommer ind i vores tætte huse og lejligheder uden at forsvinde ud igen. Hertil kommer partikler fra f.eks. kemikalier, tøj, husdyr, madlavning og støv.

Dårlig luft gør os syge

Et højt indhold af partikler i luften kan føre til flere alvorlige sygdomme. Foruden astma og allergi, kan dårlig luft føre til cancer, blodpropper og hjertekarsygdomme. Ifølge WHO anses luftforurening for at være årsag til over 7 millioner menneskers for tidlige død hvert år.

Wood’s luftrensere fjerner farlige partikler fra luften

Ved at anvende en luftrenser fjerner man de skadelige partikler. I stedet for at indånde partiklerne fanges de i luftrenserens filter. At indånde ren luft har mange helbredsfordele og gør at man føler sig mere frisk og oplagt.

Fire gange lavere energiforbrug end en sparepære

En luftrenser fra Wood’s kan anvendes døgnet rundt, hele året, og alligevel ikke forbruge mere end 26 kWt på et helt år. Det er fire gange mindre end en lavenergipære i samme periode.

Produceres i Sverige

Ren luft må ikke skabes på bekostning af morgendagens kvalitetsluft. Derfor er Wood’s luftrensere produceret af holdbare materialer og har det lavest mulige energiforbrug. Luftrenserne tegnes, udvikles og produceres i Sverige - fra metalkabinettet og filtret til den endelige montering. Det giver mindre transport og er godt for vores miljø. Verden rundt er svenske produkter kendte for kvalitet og holdbarhed.

Sådan fungerer en Wood’s luftrenser

Luften cirkuleres i rummet og trækkes gennem luftrenseren med en lydsvag og energieffektiv ventilator.

Wood’s luftrensere anvender ionisering for at tiltrække og fange luftpartikler. Partiklerne ioniseres i luftrenseren, og får en svag positiv ladning, som gør at de hæfter sig sammen. Det gør dem større og lettere at fange.

Active ION HEPA filtret ioniseres under produktionen. Filtret tiltrækker og fanger de nu opladte luftpartikler.

Wood’s Active ION HEPA Filter

Takket være den patenterede teknik kan Active ION HEPA filtret være lettere end traditionelle HEPA filtre og stadigvæk opnå, og endda overgå, samme rensningsgrad.

Et Active ION HEPA filter er konstrueret af mange lag riflet filtermateriale. Det giver en meget stor total filteroverflade og en exceptionel filtreringskapacitet. Fordelen med et lettere filter er, at man kan anvende mere lydsvage og energieffektive ventilatorer. Der er heller ingen risiko for, at luften passerer ufiltreret (ingen lækage af partikler).