Kundesupport

Kundesupport

Garanti og service

Wood’s giver som minimum 2 års forbrugergaranti mod fabrikationsfejl på alle modeller. Ved garantireklamation skal der fremvises gyldig købskvittering.

Garantien gælder dog ikke ved professionelt brug af produktet.

Udvidet garanti på hhv. 3, 6 og 10 år.

For nogle produkter har du mulighed for at deltage i Wood’s garanti program, og dermed udvide garantien på produktet.

En række maskiner er omfattet af 3 års garanti. Det gælder for affugtermodeller i serierne MD, MDK, MRD og WPF. Samt for aircondition maskiner. Gælder for maskiner købt fra og med 1/1/2019.

For affugtermodeller i serierne DK, DS, ED og TDR samt for hybridserien AD, kan der opnås 6 års udvidet garanti.

For alle ELFI luftrensere kan der opnås 10 års udvidet garanti.

Hvad kræves for at opnå udvidet garanti?

For at opnå garantien er det nødvendigt, at du registrerer din affugter, luftrenser eller aircondition på Wood’s hjemmeside inden for det første år efter købet, og hvor det er aktuelt, udskifter produktets filtre regelmæssigt. SMF filtre skal udskiftes mindst én gang om året. Du skal sørge for at gemme alle kvitteringer for filtrene, da de skal fremvises ved evt. garantireklamation.

Den udvidede garanti er tilgængelig for alle affugtermodeller i DK, DS, ED, MD, MRD, TDR og WPF serierne. For alle TALL og AL luftrensere, AD hybrid serien og aircondition maskiner.

Serienummeret skal altid oplyses ved garantireklamationer. Det er angivet på et lille sølvfarvet mærke. På nyere modeller er mærket placeret ved affugterens ledningstilslutningen. På ældre modeller sidder det bag ved vandtanken.