Kundesupport

Tilbagekaldelse til service af Wood’s affugter MDC20

Wood’s opfordrer hermed ejere af affugter model MDC20, med serienummer begyndende med JD11 eller JD12, til øjeblikkeligt at stoppe med at bruge den og kontakte Wood’s med henblik på reparation.

Det er kommet til Wood’s kendskab, at nogle MDC20 maskiner har en kondensator, som i særlige tilfælde kan være mangelfuld, fx ved høj belastning. Dette kan i sjældne tilfælde forårsage brandfare.

Som en sikkerhedsforanstaltning ombytter Wood’s derfor omkostningsfrit kondensatoren i de berørte MDC20 maskiner.

Ejere af Wood’s MDC20 opfordres til straks at kontrollere serienummeret på affugteren. Begynder det med JD11 eller JD12 kontakt da venligst Wood’s Danmark på 70 22 68 56 eller på info@woodsdanmark.dk hurtigst muligt.

Wood’s beklager ulejligheden som indkaldelsen medfører, men kondensatoren, i nogle få MDC20 maskiner, opfylder ikke Wood’s høje standarder for sikkerhed og kvalitet, og skal udskiftes.

Bemærk, at indkaldelsen udelukkende gælder for model MDC20, og kun de maskiner med et serienummer, der begynder med JD11 og JD12. I Danmark vedrører denne indkaldelse ganske få enheder, solgt i perioden 2012-2014.

Wood’s har solgt mere end 400.000 affugtere i Skandinavien i løbet af de sidste 15 år. For Wood’s er sikkerheden det vigtigste.